• Søndermarkskolen

Omfotografering vil ske Torsdag d. 1 november, fra 11-13
    Benjamin Feldballe Petersen den 10-10-2018
  • ikon

fodboldbanen er nu klar til brug!
    Mai Wedfall den 04-10-2018
  • ikon
    Søndermarkskolen er kommet på Instagram - følg os og følg med i alle de spændende ting vi laver.
    Mai Wedfall den 30-08-2018
    Kære forældre til elever på Søndermarkskolen.

her kan I læse skoles nyhedsbrev, nu i PDF :-)

Mvh Ledelsen
    Lene Benedikte Gjøl den 30-08-2018
    Kære forældre til elever på Søndermarkskolen.
    Information vedr. UNI LOGIN til forældreintra.

Vh Ledelsen
    Lene Benedikte Gjøl den 27-08-2018

Følgeforskningsprogrammet til folkeskolereformen

Følgeforskningsprogrammet undersøger og følger op på folkeskolereformen, samt understøtter realiseringen af reformens mål. Her finder du alt materiale, der er udarbejdet som led i programmet. Materialet er inddelt efter de primære målgrupper, som vidensarbejdet fokuserer på.

Søndermarkskolen har de sidste 5 år besvaret spørgeskemaer vedr. folkeskolereformen. Både ledelse, skolebestyrelsen, medarbejdere og elever har deltaget. Man kan læse mere om dette i det medsendte link.

Pædagpogisk leder/souschef

Lene Benedikte Gjøl den 23-08-2018
    Kære alle.

Hermed skolens nyhedsbrev.

Mvh Ledelsen
    Lene Benedikte Gjøl den 20-08-2018
  • ikon
    Søndermarkskolen er på DR Ultra, I kan se det vedlagte link.

Pædagogisk leder/souschef
    Lene Benedikte Gjøl den 10-11-2017
    Kære forældre til elever på Søndermarkskolen.

Måske undrer I jer over, hvor vi "gemmer" vores principper og politikker :-)

De ligger under Skoleporten, fakta, politikker og principper.

Lene Benedikte Gjøl den 12-10-2017
  • ikon
    FORSIKRINGSMÆSSIGE VILKÅR VED INDDRAGELSE AF MOBILTELEFONER!
    (modtaget fra forvaltningen)

Hvis en skole af pædagogiske årsager vælger at inddrage børnenes mobiltelefoner ved skoledagens start, og opbevare dem indtil de senere på dagen udleveres igen, skal skolen/kommunen kun skal betale erstatning for skader, hvis skolen eller en ansat kan bebrejdes den skade, der er sket.
    Dvs. hvis skolen eller en ansat har handlet ansvarspådragende. Dette gælder også i den situation, hvor skolen fx har inddraget mobiltelefoner af pædagogiske årsager, da skolen ikke derved er objektivt ansvarlig for skader.
    Ved hændelige skader på bl.a. mobiltelefoner er det således forældrenes, eller barnets egen indboforsikring eller elektronik-forsikring, der dækker ved tyveri eller ødelæggelse, uanset om det sker i skoletiden, såfremt skolen/kommunen ikke har handlet ansvarspådragende.
    Hvis telefonerne fx er blevet inddraget af skolens medarbejdere, er opbevaret uansvarligt og i den forbindelse bliver stjålet, vil det ud fra en konkret vurdering kunne være skolen/kommunen, som bærer ansvaret.
    Hvis telefonerne er blevet inddraget og er opbevaret forsvarligt, vil det typisk være barnets/forældrenes egen forsikring, der skal dække udgiften til genanskaffelse.

Lene Benedikte Gjøl den 04-10-2017