• Søndermarkskolen

Opslagstavlen

Søndermarkskolen er på DR Ultra, I kan se det vedlagte link.

Mvh Lene Benedikte Gjøl
    Pædagogisk leder/souschef
    Lene Benedikte Gjøl den 10-11-2017
    FORSIKRINGSMÆSSIGE VILKÅR VED INDDRAGELSE AF MOBILTELEFONER!
    (modtaget fra forvaltningen)

Hvis en skole af pædagogiske årsager vælger at inddrage børnenes mobiltelefoner ved skoledagens start, og opbevare dem indtil de senere på dagen udleveres igen, skal skolen/kommunen kun skal betale erstatning for skader, hvis skolen eller en ansat kan bebrejdes den skade, der er sket.
    Dvs. hvis skolen eller en ansat har handlet ansvarspådragende. Dette gælder også i den situation, hvor skolen fx har inddraget mobiltelefoner af pædagogiske årsager, da skolen ikke derved er objektivt ansvarlig for skader.
    Ved hændelige skader på bl.a. mobiltelefoner er det således forældrenes, eller barnets egen indboforsikring eller elektronik-forsikring, der dækker ved tyveri eller ødelæggelse, uanset om det sker i skoletiden, såfremt skolen/kommunen ikke har handlet ansvarspådragende.
    Hvis telefonerne fx er blevet inddraget af skolens medarbejdere, er opbevaret uansvarligt og i den forbindelse bliver stjålet, vil det ud fra en konkret vurdering kunne være skolen/kommunen, som bærer ansvaret.
    Hvis telefonerne er blevet inddraget og er opbevaret forsvarligt, vil det typisk være barnets/forældrenes egen forsikring, der skal dække udgiften til genanskaffelse.

Lene Benedikte Gjøl den 04-10-2017
    Kære forældre til elever på Søndermarkskolen.

hermed en forældremanual til MinUddannelse. Her kan man også se, hvordan men logger på min uddannelse via forældreintra.

Mvh Lene Benedikte Gjøl
    Pædagogisk leder/souschef
    Lene Benedikte Gjøl den 15-08-2017
    VIGTIG INFORMATION OM GÅ-BUSSEN.

Gå-bussen er igang fra den 7. november!!!

Lene Benedikte Gjøl den 31-10-2016