• Søndermarkskolen

Opslagstavlen

• ikon
    Søndermarkskolen er kommet på Instagram - følg os og følg med i alle de spændende ting vi laver.
    Mai Wedfall den 30-08-2018

Følgeforskningsprogrammet til folkeskolereformen

Følgeforskningsprogrammet undersøger og følger op på folkeskolereformen, samt understøtter realiseringen af reformens mål. Her finder du alt materiale, der er udarbejdet som led i programmet. Materialet er inddelt efter de primære målgrupper, som vidensarbejdet fokuserer på.

Søndermarkskolen har de sidste 5 år besvaret spørgeskemaer vedr. folkeskolereformen. Både ledelse, skolebestyrelsen, medarbejdere og elever har deltaget. Man kan læse mere om dette i det medsendte link.

Mvh Lene Benedikte Gjøl
    Pædagpogisk leder/souschef

Lene Benedikte Gjøl den 23-08-2018
    Kære alle.

Hermed skolens nyhedsbrev.

Mvh Ledelsen
    Lene Benedikte Gjøl den 20-08-2018
  • ikon
    Kære forældre til elever på Søndermarkskolen.

Måske undrer I jer over, hvor vi "gemmer" vores principper og politikker :-)

De ligger under Skoleporten, fakta, politikker og principper.

Mvh Lene Benedikte Gjøl

Lene Benedikte Gjøl den 12-10-2017