• Søndermarkskolen

Teater NoCanDo :-)
    Anita May Rintza Fryd den 17-06-2015

Husk læsning i ferien!
    I år starter Sommerbogen den 19. juni og slutter den 22 august. Formålet er at styrke børnenes læsekompetencer og fastholde deres læsning henover sommeren på en uhøjtidelig og inspirerende måde. Målgruppen er børn i 0.-7. kl.

Det er derfor en god idé at opmuntre jeres børn til at deltage i Sommerbogen.

Sådan foregår det: Børnene kan tilmelde sig på biblioteket fra den 19. juni. Her får de en folder og papirer til at skrive anmeldelser af hver bog. Anmeldelserne afleverer de på børnebiblioteket, hvor de får et stempel for hver afleveret anmeldelse. Når børnene har samlet 5 stempler, får de en præmie, som er en bog efter eget valg.
    Bøgerne skal passe til børnenes niveau, og de må læse både skøn- og faglitterære bøger.

God læselyst og god sommer
    Læsevejlederne

Lene Benedikte Gjøl den 17-06-2015
    Kunne dit barn bruge en voksenven?
    En voksenven er barnets helt egen voksne ven. Den tid, de tilbringer sammen, kan gå med at snakke sammen, se film, lave mad, spille fodbold eller gå en tur i skoven. Det vigtigste er, at voksenvennen har tid til barnet og er nærværende, når de er sammen.
    Se vedlagte bilag
    Vh Lene Benedikte Gjøl